+86-546-8531366

[e-mail beskyttet]

EN
alle kategorier

Forside>Om os>Firma profil

Dongying Taihua Petrotec Co., Ltd.

Dongying Taihua Petrotec Co., Ltd (forkortelse for Taihua Petro) er en professionel leverandør af olieudstyr til den globale olie- og gasindustri. Taihua Petro er dedikeret til at levere tjenester og produkter af højere kvalitet til vores kunder i hele verden. Vi er medlem af CCOIC (China Chamber of International Commerce) og CCPIT (China Counci for The Promotion of International Trade).

Taihua Petrol er beliggende i Kinas næststørste oliefelt - Shengli oliefelt, som også er den største produktionsbase af olieudstyr i Kina. Vores hovedprodukter omfatter borerigskomponenter og tilbehør, håndteringsværktøj, brøndkontroludstyr, borestrenge, fiskeværktøj, produktionsmaterialer, triplex mudderpumper osv. Alle disse produkter er API, GOST certificeret. Vi beskæftiger os også med kvalitetstilbehør til boring af vandbrønde som vandbrøndborestænger, trikonebor, rustfrit stålhuse, Johnson-skærme, DTH-hamre og bits osv.

Gennem kontinuerlig indsats af vores stabe, har vi allerede leveret vores produkter til globale olieselskaber og boreentreprenører i Mellemøsten, Nordafrika, Sydamerika, Mellemøsten Asien og nogle andre lande. På grund af vores "professionelle tjenester, konkurrencedygtige priser, produkter af højere kvalitet, hurtig levering", er vi blevet nogle af deres tildelte leverandører og opbygget strategiske partnerskaber med dem.

Ved at tage "Fokus på kundernes bekymringer, levere mest konkurrencedygtige og højkvalitetstjenester og produkter, skabe langsigtet værdi for kundernes som TAIHUAs mission, er vi forpligtet til at være din mest pålidelige partner på win-win-basis!

Omkostningseffektiv, høj effektivitet, lav vedligeholdelse og pålidelighed er hovedtrækkene i vores forsyninger, og uanset dine projekter, uanset hvor du befinder dig, kan du stole på vores løfte om kvalitet, sikkerhed og ydeevne!